wissel community

Circulairondernemen

Samen werken aan een circulaire economie, bekijk de uitdagingen en oplossingen.

Klimaatcoalitie

Klimaatneutraliteit is haalbaar en rendabel. Lees de voorbeelden, inspiratie en informatie.

Beton

De verduurzaming binnen de betonindustrie uitgelegd.

Futureproof

Ontdek uitdagingen en oplossingen voor toekomstbestendige businesscases.

Twentyone

Duurzame, sociale en circulaire stedelijke ontwikkeling over de hele wereld in kaart.

Agrifood

Kennis en inspiratie voor een toekomstbestendige, maatschappelijk verantwoorde gezonde voedselketen.

Eindhoven

Werkt aan een klimaatneutrale stad waarin afval waarde heeft en ieder talent telt.

Ambitie2020

Bekijk de ambities voor 2020 van het Nederlandse bedrijfsleven hier.

GBN

Ontdek hoe grote bedrijven werken aan klimaatneutraliteit, circulaire economie en eerlijke ketens.

Natuurlijk kapitaal

Grensverleggers

Bekijk meer communities

Welkom op duurzaam-beton.com

Het platform voor duurzame ondernemersvragen. Plaats jouw uitdaging en laat de community bijdragen, schakel de helpdesk in of zoek tussen de oplossingen en het netwerk. Laat je inspireren, deel je ervaringen en kom in contact met de juiste netwerken.

Zo werkt futureproof

Matchmaking

Los jouw duurzame ondernemersvraag op. Zet duurzaam-beton.com in en werk samen met jouw netwerk en de community naar een duurzame oplossing.

Maak een uitdaging aan en geef aan wie hier nog meer aan meewerken! Wij activeren onze netwerken en koppelen je aan de juiste contacten.

Helpdesk

Jouw duurzame ondernemersvraag oplossen met behulp van advies van MVO Nederland?

Schakel dan onze helpdesk in. In een paar stappen wijzen wij je de weg, geven we tips en helpen we je aan relevante contacten.

Netwerk

Van uitdagingen naar oplossingen, dat is de kracht van Futureproof en dat doe je samen. Met elkaar en met Futureproof van MVO Nederland.

Na alle input, ideeën en contactmomenten met de communitymembers kies je welke praktijkgerichte kant je op wil gaan en kom je samen tot de beste oplossingen.

Meer informatie

Uitdaging

Duurzame ondernemersvragen komen veel voor, vaak zijn deze goed op te lossen. Wie een uitdaging aanmaakt wordt ondersteund door onze community managers, deze helpen je vraagstuk slim uit te zetten en deze zo goed mogelijk op te lossen, door matchmaking, inspiratie of kennis aan te dragen.

Oplossing

Hiermee help je community members met een duurzaam ondernemersvraagstuk. Omschrijf jouw product of dienst zo concreet mogelijk, deel deze onder passende uitdagingen en geef tips. Zo help je niet alleen jouw succesverhalen onder de aandacht te brengen, maar help je ook een community member op weg.

Event

Organiseer jij een evenement waar duurzame ondernemers welkom zijn? Maak een event aan en nodig anderen uit om deel te nemen.

Highlights

Onze homepage, hierop vind je de meest actuele uitdagingen, oplossingen, events en bieb-items. En ben je ingelogd, dan zie je content op basis van jouw voorkeuren. Deze selecteer je door tags toe te voegen aan jouw profiel.

Bieb

Tools, artikelen en onderzoeken krijgen een plekje in de bieb. Hier vind je verdieping en aanvullende kennis om jouw vraagstukken op te lossen.

Cirkels

Futureproof is meer dan MVO Nederland. Samen met andere organisaties halen we uitdagingen en oplossingen op, delen we kennis en netwerk en werken we aan matchmaking. Ook een eigen cirkelpagina? Mail ons

Uitdaging XXL

Een verzameling van uitdagingen rondom hetzelfde onderwerp: een Uitdaging XXL! Hier besteden we uitgebreider informatie aan en betrekken we de community intensief bij het oplossen van de uitdagingen.

Wil jij ook een Uitdaging XXL aandragen? Mail hello@futureproof.community.

Tags

De kern van onze community, op basis hiervan kies je welke nieuwste items bovenaan jouw highlight pagina staan

Privacy

Dat vinden we heel belangrijk, net als jij waarschijnlijk. Daarom zijn contactgegevens alleen zichtbaar voor mensen die ingelogd zijn en kan jij zelf kiezen via welke kanalen community members jou kunnen bereiken. Wij slaan, op enkele noodzakelijke cookies na, geen gegevens van jou op en geven dit ook nooit door aan derden. Lees onze privacy regeling, gebruikersvoorwaarden en ons cookie beleid er maar op na.